Blogia
la feina és teva

PREGUNTES FREQÜENTS

PREGUNTES FREQÜENTS

COM PUC IMPRIMIR LES IMATGES DELS PSICOTÈCNICS? HO INTENTO PERÒ SON MASSA GRANS

Les imatges son grans, i això permetrà que es puguin imprimir a bona qüalitat.  Per imprimir les imatges t’aconsello que les insereixis dins un document de text (generalment: arxiu-insereix-imatge des d’arxiu-...). La imatge ocuparà tota una plana. La imprimeixes i a funcionar.

TINDREM LES IMATGES RECOPILADES I ORDENADES EN UN DOCUMENT (PER EXEMPLE UN PDF) DE MANERA QUE SIGUI MÉS FÀCIL IMPRIMIR-LES I MÉS COHERENT TREBALLAR-LES?

Sí, espero més endavant oferir una millor solució. De moment només tinc una vida i haig d’administrar les hores que li robo.

COM PODEM CONTACTAR AMB TU?

Pots posar-te en contacte amb mi enviant un correu a o pots trucar-me per telèfon al . També pots agregar-me el facebook.

OK, JESÚS, EL BLOG ESTÀ GUAY, PERÒ, COM HO FEM PER REBRE CLASSES PRESENCIALS?

Només accepto fins un màxim de 16 persones a l’aulaB, per tant, primer has de contactar amb mi per esbrinar si hi ha lloc disponible. Si hi ha plaça em dius a quina classe t’interessa venir, quedem i au, a treballar!

COM POTS OFERIR AQUESTS PREUS TAN REDUÏTS?

El model de negoci d’aulaB es basa en una escala petita motivada per la necessitat d’una ratio alumnes/professor per permeti un ensenyament de qualitat (16 persones màxim per aula). Aquest tamany reduït comporta la minimització de les inversions i de les despeses (local, material, energies, personal, etc). Eliminem despeses en publicitat directa (per exemple a Google) i en comissións comercials. La nostra principal publicitat és el boca orella d’un servei honest. Els nostres beneficis també són menors però ja ens surten els comptes, ja.

¿Y esta publicidad? Puedes eliminarla si quieres