Blogia
la feina és teva

comunicacions

Primera reunió d'Alter Aula

Alter Aula és un projecte de creació d’una plataforma educativa i de suport a alumnes, pares i educadors, lliure i gratuïta.

Qui vulgui participar està convocat a la primera reunió formal que tindrà lloc a aulab, Mataró, dissabte 14 de juliol de 2012 a les 10 a.m.

Si no has estat convidat directament i vols assistir-hi has de sol·licitar assistència a jbordas@aulab.cat.

Una abraçada.

Jesús Bordas Luque

Alter Aula es un proyecto de creación de una plataforma educativa y de apoyo a alumnos, padres y educadores, libre i gratuita.

Quien quiera participar está convocado a la primera reunión formal que tendrá lugar en aulab, Mataró, el sábado 14 de julio de 2012 a las 10.00 a.m.

Si no has sido invitado directamente y quieres asistir, tienes que solicitarlo a jbordas@aulab.cat.

Un abrazo.

Jesús Bordas Luque

¿Y esta publicidad? Puedes eliminarla si quieres.

Canvi de correu / Cambio de correo

Adéu, nisa arroba ctv.es. Hola

Altres formes de contactar amb mi aquí

Xerrada: ajudem els nostres fills a assolir l'èxit escolar

El dijous 22 de desembre la meva filla va donar-me "les notes" amb cara de frustració. Havia suspés 3 assignatures.

Aquell mateix dia i l’endemà vaig rebre diverses trucades de mares i pares. Agobiats pels dolents resultats que havien tret els nens el primer trimestre em demanaven assessorament. Vaig pensat que potser era útil organitzar una xerrada per parlar d’eines i estratègies per ajudar la nostra canalla a enfrontar-se als estudis.

Abans d’imprimir el cartell publicitari li vaig ensenyar a una colega que admiro. També li vaig dir com pensava començar la xerrada: "la meva filla ha suspés 3 assisgatura i la he felicitat". Pensava que era una manera impactant de començar, perquè sembla una paradoxa.

"el meu fill mitjà va suspendre 2, i jo també el vaig felicitar..." -va contestar amb un somriure

No vam continuar la conversa.

Els meus motius per felicitar la Beatriz és que les seves notes expliciten el seu gran esforç diari i la seva voluntat de participar i superar-se. Els aprovats vindran com a conseqüència de continuar en aquesta línia.  I estic segur que la meva companya té també sobrats motius per felicitar el seu campió.

Si us ve de gust venir, estaré encantat de xerrar amb vosaltres.

Jesús Bordas

Nos vemos en Blendiberia 2011

La organización de Blendiberia ha tenido a bien invitarme a dar una charla para su edición de 2011 y allí estaré el sábado 5 a las 17 horas con algo cuyo título es: "Algunas claves empíricas para triunfar y fracasar (todo a la vez) en la producción de videojuegos con Blender". La verdad es que estoy encantado de compartir espacio con gente de tanto nivel profesional y sobre todo humano. Nos vemos allí

A punt de tancar el periode d'inscripció per a les proves lliures del Graduat en Secundària

A punt de tancar el periode d'inscripció per a les proves lliures del Graduat en Secundària

aquí

Dia mundial del docent

Dia mundial del docent

Gràcies a tots els docents que m’han ajudat a la vida. Gràcies docents que ajudeu la meva filla!!

Psicotècnics, personalitat i entrevista, comencem aquest divendres

Psicotècnics, personalitat i entrevista, comencem aquest divendres

Ja sabeu que l’últim cap de setmana de cada mes fem a aulab el curs de psicotècnics, personalitat i entrevista personal. La setmana passada vam començar el curs de dissabtes (era l’últim dissabte de setembre) i aquest divendres, de 17 a 20 hores, començem el dels divendres (cada últim divendres de mes). Recordeu que podeu venir tot el curs, pagar-lo íntegre, per quotes, o per sessions individuals. Això sí, a partir d’octubre acaba la promoció i no us podreu acollir a l’oferta que tenim actualment.

Us espero

j

Comença el nou curs!!

Hey! Com va?
A aulaB començem ja el nou curs 2011-12. Desitjo que les vacances hagin anat d’allò més bé i que hagis carregat bé les piles... Perquè et donaré una canya tremenda. Tenim davant nostre un repte important, d’aquells que marquen la vida. No cal que t’expliqui qué significa per a tu assolir l’èxit.

Pel que fa a mi, ja saps... Visc i participo del teu èxits i aquest any tinc l’objectiu personal de convertir aulaB en un centre de referència en base a tenir el més alt percentatge d’alumnes aprovats. Compto amb el teu compromís. Part de la metodologia, basada en l’absolut compromís amb els meus alumnes, ja la coneixes, Però, a més, et porto novetats que de ben segur afegiran un plus i un fet diferenciador que serà, diguem-ho amb una metàfora, un cohet al cul. T'espero els propers dies 9 ó 10 de setembre (divendres de 18 a 20 i dissabte d’11 a 13h.) farem la presentació del nou curs al qual entrem de ple la setmana següent.
Com sempre, tens tota la informació a www.aulab.cat  i si no, també ens podem fer un truc (649337292)
Una abraçada
Jesús Bordas Luque

l'importància de l'ensenyament

Mossos d'esquadra, com preparar l'entrevista personal

Estimats/es alumnes, benvolguts tots/totes,

Primer de tot deixeu-me dir com d’orgullós estic de vosaltres. De tots i totes. Aquells que no heu superat la 4ª prova doneu-vos un dia de dol, ploreu el que calgui, i l’endemà, treieu de nou els collons de toro que teniu i poseu-los al servei d’un pla d’acció a curt i mig termini. Si necessiteu qualsevol cosa ja sabeu on trobar-me (649337292). I rendir-se no és una opció. I mai-mai-mai deixeu que ningú trepitgi els vostres somnis

Al setembre a aulaB tornem a preparar la següent convocatòria. Teniu tota la info a www.aulab.cat

Aquells que esteu a les portes de l’entrevista personal:

Aquest cap de setmana començem a preparar l’entrevista personal a aulaB, l’última prova de l’oposició. Els horaris de sempre: divendres 1 de 17 a 20 hores i dissabte 2 de 10 a 13 hores. Farem aquesta sessió conjunta i planificarem una sèrie de sessions individuals. Podem resoldre-ho tot també amb tutories si algú ho necessita.

Treballarem:

 

-Llenguatge no verbal

-Autoconeixement, Relaxació, Motivació i Autoconfiança

-Qué ens trobarem i qué s’espera de nosaltres

-Técniques de preparació prèvia

-Técniques de comunicació efectiva

-Estratègies de domini del discurs

-Pràctiques

Serà molt útil i apasionant i, a més, no serà difícil. Si heu arribat fins aquí és que ja sou uns magnífics candidats. Confirmeu assistència, si us plau. Una abraçada.

¿Y esta publicidad? Puedes eliminarla si quieres.

27 i 28 de maig, classes extra de personalitat

Hola tots i totes,

tot i que crec que no ho necessiteu  :)  divendres 27 de maig de 17 a 20 hores i dissabte 28 de 10 a 13 impartiré classes de tests de personalitat a l'aulab per preparar les proves que teniu pendent. Faré un mix dels pricipals test de personalitat. Us espero. Millor si confirmeu assistència. Ja sabeu que les classes són limitades a 16 alumnes. Posteriorment prepararem amb classes col.lectives i individuals les entrevistes personals

amb vosaltres

aulaB impartirà temari d'oposicions a mossos d'esquadra

Doncs sí, responent a les vostres demandes, aulaB impartirà classes del temari de mossos d’esquadra a partir de setembre. Encara no tinc preus però segur que seran hiper-competitius. Espero de tot cor que els/les que us presenteu aquest any no les necessiteu.

Actualització

He afegit un ellaç interessant aquí

Indulgència

L'altre dia (divendres 25 i dissabte 26) tot treballant el test nº 3 de presonalitat ens vam quedar amb el dubte del significat de la paraula "indulgència". Era la pregunta 126, i estava formulada així:

"Sí No 126. Li solen provocar indulgència les faltes dels altres?"

Doncs bé, "indulgència" té un significat proper a "perdó". Cliqueu aquí per veure la definició completa que en fa la Viquipèdia. Treieu les vostres pròpies conclusions.

Com arribar a aulaB

aulaB està al Passatge el Miró, 19-21 de Mataró, un carrer amunt de l’Institut Satorras, a prop del Parc Central. Si veniu en cotxe compteu que a Mataró és difícil aparcar i que us tocarà donar 4 voltes

El mapa:

Si el voleu a Google maps clickeu aquí

Departament de Reclamacions

Departament de Reclamacions

Fe d’errates, correccions, Insults dels alumnes, etc...

05/02/2011

-Corretgides dates del curs de psicotècnics, personalitat i entrevista personal. Correcció del programa en funció del que realment hem fet

-Correcció errates de l'exercici d'analogies verbals

Jo estic de baixa, vosaltres no

Benvolguts alumnes de la ESO. Estic absolutament afònic, és per això que avui no tenim classe, em sap greu. Aprofiteu, però, el temps. Vull que estudieu el tema de Grècia. Teniu els videos en aquest post. Feu un resum de tot el que s’explica, allò més important. Tot el tema ha d’ocupar com a màxim un foli per una cara. És per portar a classe. Farem una exposició comú. A més, busqueu 10 paraules o conceptes que fem servir i que venen del grec o la època de la Grècia clàssica. Per exemple: democràcria (poder del poble) o filosofia (amic del saber).

Anglès: He obert un post on recopilarem TOT el vocabulari que fem a classe. Està aquí. Ajudeume: els que ja heu fet classe d’anglès amb mi escriviu-me un mail a i em doneu totes les paraules que ja hem treballat a classe (amb la seva traducció. Els nous o els que encara no us heu incorporat a les classes m’heu d’enviar 10 paraules en anglès que es fan servir al mon de l’esport. Per exemple: football (futbol; foot=peu, ball= pilota), corner (cantonada), basket (cistella), etc.

Naturals: vull que em dibuixeu en un foli una cel.lula i que poseu nom a totes les seves parts i una linia de descripció de cadascuna de les funcions de dites parts. Us demano un dibuix gran, clar, maco, amb bona lletra (millor si ho feu amb l’ordinador).

Bon cap de setmana.

Jesús

¿Y esta publicidad? Puedes eliminarla si quieres

Taulell d'anuncis

Taulell d'anuncis

Feu servir els comentaris per fer els vostres anuncis. Val qualsevol cosa que sigui legal  ;)

¿Y esta publicidad? Puedes eliminarla si quieres